Köp Sobril 25mg i Sverige

Köp receptbelagd medicin online

kob sobril 25mg i Danmark.jpeg

Köp Sobril 25mg i Sverige

100 stk pris 1200kr


200 stk pris 2200kr


300 stk pris 3100Kr

Köp Oxazepam i Sverige

Oxazepam, summaformel C15H11ClN2O2, är ett ångestdämpande och lugnande preparat som tillhör gruppen bensodiazepiner. Det patenterades 1965 och lanserades under varumärket Serax.[1] Varunamn i Sverige för ämnet är Oxascand och Sobril.

Medlet verkar dämpande på centrala nervsystemet i hjärnan och har därför en lugnande och i viss mån även en muskelavslappnande effekt. Det kan underlätta insomning om svårigheten att somna beror på oro. Det kan även användas som lugnande medel inför operation.

Oxazepam används även för att lindra delirium tremens, predeliriösa tillstånd och akuta abstinenssymptom som ångest, spänning och excitation i samband med alkoholmissbruk.

 

Oxascand 10mg.

Risk för tillvänjning föreligger. Substansen är narkotikaklassad och ingår i förteckning P IV i 1971 års psykotropkonvention samt i förteckning IV i Sverige.

 

 

Hur man köper Sobril utan recept


Oxazepam används för att behandla ångest och även akut alkoholavbrott. Detta läkemedel tillhör en klass läkemedel som kallas bensodiazepiner som verkar på hjärnan och nerverna (centrala nervsystemet) för att producera en lugnande och en anti-anfall effekt.


Hur man köper Sobril online i Sverige

Som en guide är det vanligt att ta en eller två tabletter tre gånger om dagen för ångest. Om du tar oxazepam på grund av att du har svårt att sova, kan du ordineras en dos att ta endast vid sänggåendet. Behandlingsförloppet kommer att vara så kort som möjligt

Köp läkemedel online