top of page

Køb Modafinil 200 mg I Danmark

Kob Modafinill 200 mg I danmark

Køb Modafinil 200 mg

100 stk pris 1300 kr
200 stk pris 2400 kr

300 stk pris 3600 kr

For at bestille dette produkt, send en e-mail til

pluggenapoteck@gmail.com

Modafinil 200 mg, sælges blandt andet under varemærket Provigil, er et lægemiddel til behandling af søvnighed på grund af narkolepsi, søvnforstyrrelser på skifteholdsarbejde og obstruktiv søvnapnø.[modafinil køb]

[köp modafinil] Selvom det har set off-label brug som en påstået kognitiv forstærker for at forbedre vågenhed i dyre- og menneskestudier, er forskningen i dens effektivitet til denne brug ikke afgørende.[køb modafinil][modafinil pris] Modafinil 200 mg er taget gennem munden.[3]

 

Modafinil 200 mg tolereres generelt godt, med mulige bivirkninger inklusive hovedpine, søvnbesvær og kvalme. Sjældne alvorlige dermatologiske reaktioner kan forekomme hos mennesker med genetiske dispositioner og mere almindeligt hos pædiatriske patienter, og seponering anbefales ved de tidligste tegn på udslæt eller lignende reaktioner.[köp provigil online] Alvorlige sjældne bivirkninger kan omfatte allergiske reaktioner såsom anafylaksi og Stevens–Johnsons syndrom, samt hallucinationer hos personer med en historie med psykose.[köp modafinil online] Det er uklart, om brug under graviditet er sikker.[3] Mængden af ​​brugt medicin skal muligvis justeres hos personer med nyre- eller leverproblemer.[3] Det anbefales ikke til dem med arytmi, signifikant hypertension eller venstre ventrikulær hypertrofi.[14] Modafinil 200 mg ser ud til at virke ved at virke på dopamin og modulere de områder af hjernen, der er involveret i søvncyklussen.[køb modafinil online]

 

Oprindeligt udviklet i 1970'erne af den franske neurovidenskabsmand Michel Jouvet og Lafon Laboratories, Modafinil 200 mg er blevet ordineret i Frankrig siden 1994,[15] og blev godkendt til medicinsk brug i USA i 1998.[7] I USA er det klassificeret som et skema IV kontrolleret stof, selvom dets klassificering er blevet sat i tvivl.[16] I Det Forenede Kongerige er det en receptpligtig medicin.[14] Det er tilgængeligt som en generisk medicin.[14] I 2017 var modafinil 200 mg den 328. mest almindeligt ordinerede medicin i USA med mere end 900.000 recepter.

 

 

Følg alle anvisninger på din receptetikett. Ta inte modafinil i större eller mindre mængder eller længere end anbefalet.

 

Modafinil 200 mg kan være vanebildande. Dela aldrig modafinil 200 mg med en anden person, især nogen med en historie af drogmissbruk eller missbrug. Förvara läkemidlet på en plats där andre intet kan komma åt det. At sælge eller fjerne modafinil er mod lagen.

 

Modafin 200 mg dagligt daglig morgon for at undgå sömnighet under dagtid, eller 1 timme före starten på et arbejdspass for att behandle at sömnstörningar i arbejdstiden.

 

Læs alle patientoplysninger, medicinguider og instruktionsblad som du har fått. Spørg din læge eller apotekspersonale om du har nogle spørgsmål.

 

Du kan ta modafinil 200 mg med eller uden mat.

 

Modafin 200 mg generelt i 12 uger eller mindre.

 

Hvis du tager modafinil for at behandle sömnighed forårsaget af obstruktiv sömnapné, kan du også behandles med en kontinuerligt positivt luftvägstryk (CPAP)-maskine. Denne maskin er en luftpumpe koblet til en mask som forsigtigt blåser trykluft i näsan medan du sover. Pumpen og intet for dig, men den milde luftkraft hjælper til at dine luftvägar åbnes for at undgå obstruktion.

 

Slut ikke bruge din CPAP-maskine under sömnen om intet din læge siger at dig at gøre det. Kombinationen af ​​behandling med CPAP og modafinil kan være nødvendig for at på bedste måde behandle din tillstånd.

 

Modafinil kommer intet at bota obstruktiv sömnapné eller behandle dess underliggande orsaker. Følg dine läkares instruktioner om alla dina andre behandlinger for denne sygdom.

 

Ring din läkare om du fortsætter med at have overdreven sömnighet også når du tar modafinil.

 

At ta modafinil ersätter intet at få nok med sømn.

 

Forvara i rumstemperatur borta fra fugt og varme.

 

Hold koll på mængden medicin som bruges fra hver ny flaske. Modafinil er en misbrugsdrog og du bør være medveten om nogen, der bruger din medicin på et forkert måde eller uden recept.

 

 

Modafinil er en kemisk forening med summaformeln C15H15NO2S. Æmnet er et tämligen nytt narkotikaklassat lægemiddel i Sverige for vakenhetsreglering, og markedsförs som bland andet Modiodal og Provigil.

 

I Sverige skriver forberedelser ut till patienter som erholdere diagnosen narkolepsi eller idiopatisk hypersomni som ellers er meget sværbehandlade uden tunga läkemedel.

 

Modafinil udviklede sig under 1970-talet i Frankrig som et alternativ til amfetamin for patienter, som behøver hjælp for at holde sig. Modafinil har en opiggende effekt som liknar amfetaminer, om end med långsammare verkan. Til forskel fra amfetamin og lignende centralstimulanti anses risikoen for afhængig udvikling være minimal. Også risici for missbrug er lavere, når modafinil intet ger de euforiske effekter ved overdosering som er karakteristisk for amfetaminderivat.

bottom of page