top of page

Köp Concerta 54mg i Sverige

Köp receptbelagd medicin online

Kob Concerta-54mg i Danmark.jpg

Köp Concerta 54mg i Sverige

100 piller pris 1300kr


200 piller pris 2400kr


300 piller pris 3500Kr

För att beställa denna produkt, skicka ett mail till

pluggenapoteck@gmail.com

Köp Concerta 54 mg i Sverige

Den metylfenidat , eller MPH , är en amin sympatomimetisk och en kraftfull psyko av familjen fenylpiperidin .

Dess farmakologiska egenskaper är jämförbara med amfetaminernas . Som sådan anses det vara ett narkotiskt medel i många länder, där receptet är föremål för strikta regler. Dess verkningssätt liknar det för amfetamin (dopaminerg), men inte identiskt. Metylfenidat verkar genom att hämma dopaminåterupptaget utan att tömma synaptiska vesiklar. Som ett resultat innebär det en lägre risk för beroende än det senare.

Paradoxalt nog har den använts sedan 1990-talet [ 3 ] vid symtomatisk behandling av uppmärksamhetsstörning med eller utan hyperaktivitet (ADHD), och sekundärt för att behandla narkolepsi och hypersomni , när Modafinil verkade otillräcklig eller ineffektiv.

Ändå diagnostiseras fler och fler vuxna i ålder [ref. nödvändigt] och ordineras metylfenidat: ADD / HD-specialister arbetar för att upprätta ett godkännande för försäljning (MA) för vuxna och därmed ompröva det acceptabla dagliga intaget (ADI) för vuxna. De länder som gränsar till Frankrike anser ADI för metylfenidat hos vuxna mellan 80 och 100 mg / dag [ref. nödvändigt] . I Frankrike är ADI rekommenderad av ANSM 60 mg / dag [ 4 ] .

 

Hur man köper Concerta i Sverige utan recept

Det finns också andra molekyler, såsom amfetaminsalter och andra molekyler tillgängliga för behandling av ADD / HD i de flesta länder utom Frankrike, som endast har metylfenidat som ADD / HD-kemoterapi.

Det används också för behandling av depression (exklusive AMM France) som ett snabbt, säkert och effektivt alternativ till befintliga förstärkningsstrategier för behandling av allvarlig depression [ 5 ] . Dess fördel jämfört med andra antidepressiva medel är dess relativt snabba verkan, vanligtvis två till fem dagar [ 6 ] .

Det marknadsförs huvudsakligen under namnet Ritalin ( Ritalin i Frankrike eller Rilatine i Belgien), Quasym LP , Concerta / Concerta LP , Medikinet eller till och med Focalin ( dexmetylfenidat ) i dess dextrorotatoriska form .

I praktiken är det sällsynt att en apotekare vägrar leverera en sådan behandling till vuxna, men doser större än 60 mg (dos för barn) kan vara komplicerade med tanke på de aktuella indikationerna.

 

 

 

Köp Concerta 54 mg online i Sverige

 

Concerta fungerar genom att förbättra hur delar av hjärnan kommunicerar med varandra. På det sättet är det som alla stimulerande läkemedel för ADHD. Concerta finns endast som en förberedelse för förlängd release. (Medicin med förlängd frisättning frigörs långsamt i kroppen hela dagen.)

Köp läkemedel online

bottom of page